Lykkelig indefra

Cyklus

16 august , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

“Nogle dage er det gråvejr, og andre dage skinner solen. Nogle dage er luften blid, og andre dage er den kold og voldsom. Det svarer til en cyklus inde i os mennesker. Der er dage, hvor vi er triste, og dage, hvor vi er jublende glade. Det er naturligt. Selv om vi nogle dage er triste, betyder det ikke, at vi er på vej til depression. Men vi kommer længere og længere væk fra det naturlige. Man skal altid være glad, for ellers er der noget i vejen med os. Men nej, siger jeg, det skal man ikke nødvendigvis”

Ovenstående sagde Katrine Gro Hansen, naturvejleder i en artikel for et par år siden, og jeg gemte citatet, fordi jeg synes, det er så tankevækkende og sandt.
Der er efterhånden en tendens i samfundet til, at vi altid skal være positive og glade, en tendens som jeg ind imellem selv ligger under for, men livet byder jo på både bakkedale og toppe.
Lige i disse dage, er jeg en smule hormonelt forstyrret, meget vil min mand sikkert sige ;-)
Mine skønne kvindelige kollegaer kunne sågar høre det på mine skridt.
I mange år har jeg kæmpet i mod og ikke tilladt mig selv at være lidt nedtrykt og ekstra følsom en gang om måneden, men efterhånden har jeg indset, at det i virkeligheden gør det hele værre.
Så nu tillader jeg mig selv, bare at være med det og acceptere, at det er sådan jeg har det.
Lige nu er det ikke tiden til at være proaktiv og visionær, men måske snarere til stearinlys, eftertænksomhed og sofahygge, alting har sin stund, og det hører med til at være kvinde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *