Lykkelig indefra

Liggestolen

23 juli , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I dag har jeg givet mig selv en opgave.
Jeg kom hjem fra arbejde, halvtræt, uoplagt og slet ikke nærværende. Fik hentet børnene fra deres bedsteforældre, hvor de holder ferie i denne uge, og gik derefter lidt rastløst rundt om mig selv. Pigerne satte en dvd på og fladede ud foran fjernsynet, åbenbart lige hvad de havde behov for.
Jeg stillede mig selv spørgsmålet: “hvad har du brug for?” Og lyttede efter, ingen tvivl om, at der først dukkede tanker op, om badeværelset der burde støvsuges, opvaskemaskinen der skulle sættes i gang. Så jeg gentog spørgsmålet for mig selv, og svaret var, at sætte mig lige så stille i skyggen uden af lave noget som helst for en stund. Så frem med liggestolen, en pude i ryggen, og så var udfordringen at blive siddende.
Inden længe kom den indre dialog frem…”jeg kunne også liiige“, men nej, en dyb indånding og tilbage til nuet, kigge på træerne, lytte til fuglene og bare være. Efter et stykke tid, kunne jeg mærke rastløsheden fortage sig, og stille og rolig kom glæden frem. En lille lykkestund bare der i haven i liggestolen. En skøn start på weekenden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *